sâmbătă, 10 aprilie 2010

Mi-i dor de ce iubesc


Cel mai greu pe lumea asta e să pierzi oamenii dragi, oamenii fără de care uneori nu-ţi mai imaginezi viaţa.
De obicei se întâmplă ori să plece cu totul, ori să-ţi întoarcă spatele (cât de frumos spus cu "spatele", ca atare e cu mult mai dureros). Eu cred din tot sufletul că îi înlocuiesc alţii, cu mult mai buni şi mai ... altfel. Şi totuşi le duci dorul, un dor nebun. Îs trei la număr acum, îs tare diferiţi, dar mi-i dor de toţi trei chiar dacă ştiu că viaţa îmi oferă atâtea alternative. Mulţumesc Viaţă, dar trebuie să-i amintesc...mă doare.
- Cana cu apă şi lacrimi cu spirt;
- Drumuri fără sfârşit, istovitoare;
- "Nimeni nu e de partea mea".

9 comentarii:

Viorica S. spunea...

mda...viaţa asta de multe ori e crudă şi dură şi greu de suportat...îţi faci planuri şi intervin problemele...şi totuşi "Dacă omul vrea ceva, caută soluţii, dacă nu – caută motive!" aşa că să rămanem la ideea că tot ce se face se face spre bine şi să căutăm în rau binele......totul e relativ!!!

Doina Rusu spunea...

Egoismul oamenilor nu ne permite sa fim fericiti
Dar adevaratii filantropi si altruisit reusesc.
Asta vad si in tine!

Mariana S. spunea...

E relativ, Viorică, dar la noi asta nu merge...îs gânduri de moment, de obicei faptele îs cu mult mai măreţe!
Asta văd în basarabenii din ATRAG :P!

LethalThoughts spunea...

sunt persoane care chiar daca te desparti de ele (perioada de timp, distanta mai mare, etc.), deci le pierzi, de fapt nu le-ai pierdut. ele tot timpul vor fi acolo, si se vor gandi la tine. insa partea grea vine in momentul in care realizezi ca ai pierdut pe cineva si niciodata n-ai fi crezut ca atat de mult o sa-i duci lipsa... realizam cat de mult tinem la o persoana abia in momentul in care nu mai este langa noi...si asa cum ziceam pe la mine, tot timpul o sa gasesti alte persoane care sa semene persoanelor care le-ai pierdut, si care o sa fie la fel ca tine, insa niciodata nu stii cand trebuie sa le schimbi si pe ele...

Mariana S. spunea...

Un "el", un "ea" apar, apoi apar alţii...de fapt e un circuit...ai dreptate Mariuse...

Soryna spunea...

Mariana tu esti un INGER....iar ingerii sunt mereu alaturi de cei dragi si iubiti...chiar daca ei nu simt asta..Destinul uneori este prea crunt si nemilos...dar nu uita ca tu esti INGER si poti fi mereu cu cei dragi...ATRAGi cu sufletul tau blind... cu inima ta mare...Da stiu DOARE uneori...dar pe tine nu au cum sa nu te iubeasca.. Toti te iubim...si iti vom fi mereu alaturi!!!

Mariana S. spunea...

eu ştiam asta şi fără ca să scrii Sorinel (vorbeşte modestia din mine), dar auzind acestea mi-i cu muuuult mai plăcut...mi-ai făcut ziua mai bună: îţi mulţumesc. Tu doar ştii? TOTUL E RECIPROC (fără exagerări!)

Anonim spunea...

Cu siguranta fiecare dintre noi a trait cel putin o despartire. E trist cind pierzi pe cineva iubit. Si mai trist este atunci cind nu reusim sa ne spunem tot ce era de spus. Una este sa "intoarca spatele", alta insa e atunci cind iti este luat de pe acest pamint si realizezi ca l-ai pierdut pentru totdeauna.

Mariana S. spunea...

Intensitatea durerii se schimbă de la caz la caz...e cu mult mai important ca cât mai repede posibil să învăţăm lecţia şi să preţuim tot ce respiră pe lângă noi şi suflă cu dragoste.